Despre noi...

MAGIC BODY  este un salon modern, primitor, de linişte şi relaxare ce vă oferă tratamente de întreţinere şi remodelare corporală, efectuate de un personal profesionist.

                    De ce să vii?

                     ... pentru că vrei să scapi de celulită?

                     ... pentru că vrei să pierzi din acei centimetrii nedoriţi?

                     ... pentru că vrei să fii şi mai frumoasa? pentru că, până la urmă

                         eşti femeie ...

 

Avem pentru d-voastră pachete de tratamente corporale menite să combată grăsimea şi celulita cu aparatele:

  •  ULTRALIPO SYSTEM – Demonstrează o reducere medie cu 4 cm, la prima şedinţa şi aproape cu 10 cm, după doar 3 şedinţe.
  •  ELECTROSTIMULARE – Un fitness intensiv , o sedinta la intensitati ridicate echivaland cu 4-5 ore de gimnastica fara intrerupere.
  •  ULTRASUNETE – Una din putinele motode cu efect dublu : de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dislocare simultana a lor.
  •  TERMOCUVERTA LightSlim -  Pătură termică cu efect de sauna locală. Produce benefeicii majore de slăbire prin împachetări cu produse profesionale.
  •  TUNEL INFRAROSII – Prin căldura puternică ce ajunge la nivel celular, grăsimea este topită şi se produce o scădere considerabilă a celulelor grase, accelerează metabolismul şi creşte nivelul oxigenului în corp.
  • VACUUM ULTRAFIT – Conceput pentru tratarea inestetismelor corporale şi faciale, mărire sâni cu rezultate spectaculoase în timp foarte scurt.

  Ai pe cineva drag şi vrei să îi faci un cadou special? Nu stii ce sa ii oferi prietenei(prietenului) de ziua sa? Sau doresti sa faci un cadou unui cuplu de proaspat casatoriti? Sau poate doresti sa motivezi angajatii sau angajatele din cadrul firmei tale? MAGIC BODY iti ofera o solutie cu care persoana draga poate beneficia de o surpriza din partea ta, fara a fi nevoie sa achite contravaloarea.

  Contacteaza-ne si impreuna putem crea ceva de neuitat, unic pentru fiecare ocazie in parte...